Praktikant til Fredericia

Læser du til ingeniør eller bygningskonstruktør i Jylland eller på Fyn, og ønsker du en lærerig og spændende praktikperiode snarest muligt? Så er en periode som praktikant i vores Horsens sikkert noget for dig.

Lige nu er vi i fuld gang med at etablere Autismecenter Fredericia. For Region Syddanmark opfører vi i totalentreprise i det 2.800 kvadratmeter store nye center med henblik på DBNG Guld-certificering.                                           

Som praktikant vil du sammen med vores projektteam stå for den daglige drift af byggepladsen. Du får dine egne ansvarsområder og arbejdsopgaver, og i takt med din oplæring og udvikling får du både mere ansvar og større opgaver. Opgaver kan fx være digital kvalitetssikring, tidsplaner samt opfølgning og byggeledelse.

Vores dagligdag er præget af en uhøjtidelig, men professionel tilgang til opgaverne, hvor godt samarbejde og humør vægtes højt.

Vores tidligere praktikanter kan fortælle om en stejl læringskurve med en masse praktisk byggepladserfaring. Mange fortsætter efterfølgende som studentermedhjælpere, og nogle bliver også byggeledere hos os efter endt uddannelse.

Interesseret? Send en kort ansøgning og CV til afdelingsleder Jes Møller-Jensen, jmj@dbb.as, 2176 8765, eller projektchef Ole Stork, os@dbb.as, 2332 1186. Du er også velkommen til at ringe for at høre nærmere.

Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtaler.