Praktikant til Hørsholm

Læser du til ingeniør på DTU eller bygningskonstruktør på Zealand eller KEA, og ønsker du en lærerig og spændende praktik snarest muligt? Så er en periode som praktikant på vores boligbyggeri i Hørsholm sikkert noget for dig.

Lige nu er vi i fuld gang med at etablere mange nye boliger på grunden centralt i Hørsholm, hvor der tidligere lå et hospital. Dansk Boligbyg opfører bl.a. et luksuriøst bofællesskab med 70 nye boliger i PH Park i Hørsholm. Totalentreprisen omfatter både punkthuse, rækkehuse, fælleshus og P-kælder.

Som praktikant vil du sammen med vores projektteam stå for den daglige drift af byggepladsen. Du får dine egne ansvarsområder og arbejdsopgaver, og i takt med din oplæring og udvikling får du både mere ansvar og større opgaver. Opgaver kan fx være digital kvalitetssikring, tidsplaner samt opfølgning og byggeledelse.

Vores dagligdag er præget af en uhøjtidelig, men professionel tilgang til opgaverne, hvor godt samarbejde og humør vægtes højt.

Vores tidligere praktikanter kan fortælle om en stejl læringskurve med en masse praktisk byggepladserfaring i praktikperioden. Mange fortsætter efter endt praktik som studentermedhjælpere, og nogle bliver også byggeledere hos os efter endt uddannelse.

Interesseret? Så send en kort ansøgning og CV til Claus Møller Pedersen på cmp@dbb.as eller ring 21 15 96 65 for at høre nærmere.

Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtaler.