Praktikant til Roskilde 

Læser du til ingeniør på DTU eller bygningskonstruktør på Zealand eller KEA, og ønsker du en lærerig og spændende praktik snarest muligt? Så er en periode som praktikant i vores Roskildeafdeling sikkert noget for dig.

Lige nu er vi i fuld gang med mange interessante bolig- og institutionsbyggerier på Sjælland. Fra almene boliger i Gentofte, over friplejehjem i Slagelse til et helt nyt boligkvarter, som skal etableres i Vinge.

Som praktikant vil du blive tilknyttet et af disse projekter og sammen med vores projektteam stå for den daglige drift af byggepladsen. Du får dine egne ansvarsområder og arbejdsopgaver, og i takt med din oplæring og udvikling får du både mere ansvar og større opgaver. Opgaver kan fx være digital kvalitetssikring, tidsplaner samt opfølgning og byggeledelse.

Vores dagligdag er præget af en uhøjtidelig, men professionel tilgang til opgaverne, hvor godt samarbejde og humør vægtes højt.

Vores tidligere praktikanter kan fortælle om en stejl læringskurve med en masse praktisk byggepladserfaring i praktikperioden. Mange fortsætter efter endt praktik som studentermedhjælpere, og nogle bliver også byggeledere hos os efter endt uddannelse.

Interesseret? Så send en kort ansøgning og CV til afdelingsleder Claus Møller Pedersen på cmp@dbb.as eller ring 2115 9665 for at høre nærmere.

Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtaler.