Uopfordret ansøgning projektleder/byggeleder

Angsøgningsfrist: Ingen

Måske overvejer du at prøve noget nyt? Så hold dig ikke tilbage – du kan altid kontakte os for en fortrolig snak. Vi ved, at erfarne projektledere ikke gror på træerne, og vil derfor gerne i dialog med dig, hvis du har mod på nye udfordringer.

Spændende og udfordrende job - som medejer

Du har en faglig baggrund som bygningsingeniør eller bygningskonstruktør og erfaring fra entreprenørbranchen med styring af hoved- og totalentrepriser + projekteringsledelse. Og du kan arbejde selvstændigt

Vi er en succesfuld og jordnær byggevirksomhed i kraftig vækst, hvor du får mulighed for at blive medejer via vores medarbejderselskab.

Professionalisme, højt humør og sunde værdier

Hos Dansk Boligbyg bliver du en del af et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode kolleger og en hverdag præget af professionalisme, højt humør og sunde værdier.

Dansk Boligbyg har hovedkontor i Horsens og afdelinger i Aalborg, Roskilde og Odense. Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår, der svarer til dine kvalifikationer. Vi har todelt bonusordning, pension og sundhedsforsikring.

Vi har særdeles travlt med store bygge- og renoveringsprojekter over hele Danmark.

Vi har altid flere spændende bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet. Se mere på danskboligbyg.dk/aktuelt

Send en ansøgning, eller kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder for et spændende og udfordrende job i Dansk Boligbyg.

Samtykke til jobansøgninger:

Når du benytter nedenstående ansøgningsformular, bliver din ansøgning sendt videre på E-mail til én central person i Dansk Boligbyg. Din ansøgning + bilag bliver lagret i forbindelse med indsendelse via websitet indtil behandling er gennemført, og alle ansøgninger bliver destrueret når det ikke er relevant af beholde ansøgningen. Du giver samtidig samtykke til at Dansk Boligbyg a/s må indhente oplysninger om dig, fra tidligere arbejdsgivere, med mindre andet specifikt fremgår af din ansøgning.

Din ansøgning må ikke indeholde følsomme oplysninger eller persondata fra specialkategorier som er følgende.:

  • Race og etnisk oprindelse
  • Politisk overbevisning
  • Religiøs eller filosofisk overbevisning
  • Fagforeningsmæssige tilhørsforhold
  • Genetiske data
  • Biometriske data med henblik på entydig identifikation
  • Helbredsoplysninger
  • Seksuelle forhold eller seksuel orientering
  • Specielle kategorier CPR nr. og straffeattest.

Listen er udtømmende.


Send din ansøgning her

Ansøgning og CV
Øvrige filer