Vi søger praktikanter

Angsøgningsfrits: Løbende ansættelser

Praktikplads? Start her, hvis du vil bygge videre på din karriere!

Er du ingeniørstuderende eller studerende på en bygningskonstruktør-uddannelse? Og vil du gerne i praktik hos Dansk Boligbyg a/s – enten i Horsens, Aalborg, Odense eller Roskilde? Så se vores aktuelle praktik-opslag, og send din ansøgning.

Vi tilbyder hvert år ingeniør- og konstruktør studerende en praktikplads. Vore praktikanter får stor tillid, og arbejder normalt meget selvstændigt. Vi har stor glæde af denne ordning, og føler, at både praktikanter og Dansk Boligbyg drager nytte heraf.

Hos Dansk Boligbyg a/s vil din praktikperiode være præget både af et højt fagligt niveau og ansvar for egne opgaver. Du bliver et fuldgyldigt medlem af projekt-teamet, og din dagligdag vil veksle mellem arbejde på kontoret og ude på byggepladserne.

Hos Dansk Boligbyg a/s har vi stort fokus på værdibaseret ledelse. På det grundlag skaber vi rammen for, hvordan vi løser vores opgaver i hverdagen. Medarbejderne i Dansk Boligbyg a/s har selv bidraget til vores værdier, som vi derfor betragter som ”virksomhedens dna”. Vores opskrift har fra dag ét været et stærkt værdigrundlag og viljen til ”work the talk” - vi gør hvad vi siger!

Vores værdier er:

 1. Kundetilfredshed
 2. Ansvarlighed
 3. Selvledelse
 4. Arbejdsglæde
 5. Troværdighed
 6. Samarbejde

Vi bygger bedst på vores værdier!

sidebar/sidebar-vores-vaerdier.pngModerne og bæredygtigt byggeri hviler på et fundament af gode, gamle dyder, hvis du spørger os. Dyder som ansvarlighed, troværdighed, faglighed og åbenhed.

Vi har det ikke fra fremmede. Bevisførelsen er to årtiers erfaring og 100-vis af gennemførte byggeprojekter, og vores opskrift har fra dag ét været et stærkt værdigrundlag og viljen til ”walk the talk”. - Læs mere om vores værdier her!

Interesseret i praktikplads hos en dynamisk entreprenør?

Er du interesseret i en praktikplads - i Horsens, Hobro, Odense eller Roskilde - så hold dig ikke tilbage!

For yderligere information kontakt:
HORSENS afd. 1: Heidi Lund Sørensen - 2422 4470, hls@dbb.as
HORSENS afd. 2: Jannik Jensen - 3070 2517, jkj@dbb.as
HORSENS afd. 3: Bjarke R. Pedersen - 2047 9092, brp@dbb.as
AALBORG: Kris Houmann - 2374 2452, kh@dbb.as
ODENSE: Per Andersen - 2173 0633, pa@dbb.as
ROSKILDE afd. 1: Jeppe Nielsen - 5123 0771, jeppe@dbb.as
ROSKILDE afd. 2: Rasmus J. Hougaard - 2499 0718 - rjh@dbb.as  

Samtykke til jobansøgninger:

Når du benytter nedenstående ansøgningsformular, bliver din ansøgning sendt videre på E-mail til én central person i Dansk Boligbyg. Din ansøgning + bilag bliver lageret i forbindelse med indsendelse via websitet indtil behandling er gennemført, og alle ansøgninger bliver destrueret når det ikke er relevant af beholde ansøgningen. Du vil få en bekræftelse på din ansøgning pr. E-mail med dine egne kontaktdata. Du giver samtidig samtykke til at Dansk Boligbyg a/s må indhente oplysninger om dig, fra tidligere arbejdsgivere, med mindre andet specifikt fremgår af din ansøgning. Din ansøgning må ikke indeholde følsomme oplysninger eller persondata fra specialkategorier som er følgende.:

 • Race og etnisk oprindelse
 • Politisk overbevisning
 • Religiøs eller filosofisk overbevisning
 • Fagforeningsmæssige tilhørsforhold
 • Genetiske data
 • Biometriske data med henblik på entydig identifikation
 • Helbredsoplysninger
 • Seksuelle forhold eller seksuel orientering
 • Specielle kategorier CPR nr. og straffeattest.

Listen er udtømmende.

Bemærk såfremt du kommer i betragtning til en praktikplads bliver du kontaktet.


Send din ansøgning her

Ansøgning og CV
Øvrige filer