Ældrebolig-byggeri i Fredericia - Totalentreprise

Dansk Boligbyg a/s opfører som totalentreprenør et ældrebolig-byggeri for Fredericia Kommune. Byggeprojektet står på 18 ældreboliger fordelt på stueplan, 1. og 2. sal, samt en penthouse etage med fællesrum.

Gennemtænkt ældrebolig-byggeri

Lejlighederne består af stue/alrum, soveværelse og badeværelse. Lejligheden bliver gennemlyst ved glasparti og entrédør med glasfyldning. Herved er der skabt til at lave en spisestue, med det mobile køkkenelement som en opdelende ø til entréen eller stuen. Køkkenet er placeret i niche, hvorved stue/spisestue bliver de dominerende funktioner i rummet. Indretningen tilgodeser en plejekrævende beboer.

Etagebyggeri med penthouse etage og udendørsdetaljer

På penthouse etagen har lejlighederne en stor stuekarnap, og egne terrasser. Byggeriet har vi opført i rød tegl med hvide felter i forbindelse med lejlighedernes glaspartier ud mod Sjællandsgade. Mod gården er opført trappetårne med grøn beplantning på facaderne. I forbindelse med det opførte etagebyggeri er gårdrummet et grønt frirum for beboerne – og det kan fungere som et aktivitetsrum, hvor grillaftener, fællesspisning og ophold kan ske.