Energirigtigt byggeri på 30 boliger i Allerød

Som totalentreprenør har vi opført 30 klima- og miljøvenlige familieboliger på Rådhusgrunden i Allerød. Første spadestik til det nye boligbyggeri fandt sted den 8. april 2015 og projektet blev afleveret i februar 2016. Med karakter som et energirigtigt byggeri har bebyggelsen klimaskærm og solceller på tagene, og opfylder kravene til energiklasse 2020.

Boligbyggeri, der opfordrer til liv

Bebyggelsen skal bidrage til den forskellighed, som en ny bydel skal have for at tiltrække liv, give identitet og være attraktiv. Hver bygning og udearealerne har en særegen karakter og kvalitet, der opfordrer til liv og aktivitet mellem husene.

Husene i det klima- og miljøvenlige byggeprojekt er opført med svagt hældende tage som stramme former. Kalpzig-tagene er med zinkoverflade og integrerede solceller. Husene har pudset facade i lys nuance, mens vinduespartierne er i træ/alu i lys grå farve. Af hensyn til facade-arkitekturen, hvor alle vinduer går til gulv, er der etableret gulvvarme i alle boliger. Overalt i bebyggelsen er der niveaufri adgang fra terræn til boligerne og til elevatorer.