Hovedentreprenør boligbyggeri - Tune ved Roskilde

I smukke omgivelser, særdeles centralt i den gamle bydel, blev en gammel nedslidt gård på ejendommen revet ned, og Dansk Boligbyg a/s har i en indbudt hovedentreprise istedet opført et nyt boligbyggeri på ialt 8 boliger.

Byggeprojekt med omtanke for omgivelserne

Hver bolig har egen lille have med terrasse og udhus. Boligerne ligger kun få minutters gang fra Tune Center, samt meget børnevenligt tæt på Tune skole, SFO og børnehave. Boligerne i byggeprojektet er opført med respekt for den gamle bydel, og det er tilstræbt, at de skal indgå som en naturlig del af landsbymiljøet.

Så vidt det er muligt, er den gamle beplantning rundt om grunden og den smukke gamle blodbøg i haven bevaret. Som en del af det planlagte byggeprojekt, har vi også genopbygget den gamle gårdsplads med et flot anlagt flise- og bede anlæg - et smukt og naturligt værested for foreningens medlemmer.

Vedligeholdelsesfri boligbyggeri

Ejendommen er opført med vægten lagt på at være så nem at vedligeholde som muligt. Derfor har vi gjort minimalt brug af udvendigt træværk, med fuldt murede gavle og næsten vedligeholdelsesfri trævinduer.