Totalentreprise - Terrassehusene i Aarhus

Dansk Boligbyg a/s er totalentreprenør på luksusboligerne - Terrassehusene - i Aarhus. Det luksuriøse boligbyggeri ligger som en forlængelse af havet, afstemt med området. Hvert hus har en mørk boligkerne - som et skib, hvor de store terrasser fungerer som hvide dæk omkring boligerne. I kontrast til de hvide terrasser bindes husene vertikalt sammen af ”skibets master” i mørk tegl.

Terrasserne smyger sig ind og ud langs facaden i forhold til solorientering og udsigtsforhold. Afstandene mellem punkthusene er nøje afstemt, så alle lejligheder får mest mulig udsigt. Belægningen på terrasserne er i træ, som skinner smukt igennem glasværnet, og giver lune til det maritime helhedsbillede, som Terrassehusene tegner fra kystsiden.

Boligbyggeri med topplacering i Aarhus

Terrassehusene er arkitektur med maritime toner i et område, der bliver betragtet som Aarhus' absolut bedste placering. De er bygget på en plint, hævet over terræn på en 11.000 m2 grund. Lejlighederne med et samlet etageareal på 7.057 m2 har varierende størrelser fra 110 til 157 m2.