REGNSKAB 2021/2022

Dansk Boligbyg løfter omsætningen til knap 1,5 mia. Igen i år er der sorte tal på bundlinjen og en fyldt ordrebog. Et enkelt fejlkalkuleret projekt betyder dog, at resultatet er mindre end forventet. Ledelsen betegner dog driftsresultatet som tilfredsstillende, og vi står stærkt rustet i et turbulent marked.

LÆS MERE
DGNB-CERTIFICEREDE BOLIGER

Bæredygtigt byggeri er et af Dansk Boligbygs fokusområder. På Brahes Bakke i Horsens har vi netop opført 112 nye DGNB-certificerede boliger i totalentreprise for Domea og PBU

Læs mere her
ELTON JOHN KONCERT I HORSENS

Som sponsor for Horsens & Friends er vi stolte af at bidrage til at få store kunstnere som Elton John til Horsens. Vi glæder os til på tirsdag den 7. juni, hvor vi skal til koncert med den fantastiske musiker og entertainer.

LÆS MERE
NY REGIONSDIREKTØR I ØSTDANMARK

Arne Becker er ansat som regionsdirektør for Østdanmark. Han kommer med solid ledelseserfaring fra Barslund, MT Højgaard og NCC.

LÆS MERE
MEDARBEJDERNE HAR ORDET

Hvordan er det at arbejde hos Dansk Boligbyg? Se filmen og hør, hvad vores medarbejdere siger.

Se filmen her

Downloads, personer

168 boliger i Skovlunde Bymidte

I Skovlunde Bymidte på Torvevej 50 skal Dansk Boligbyg, Roskilde afdeling 2, i totalentreprise opføre 168 boliger med et samlet etageareal på 13.000 m2, samt 4.000 m2 kælder, plint og udenomsarealer. 

De 168 boliger er fordelt med 106 etageboliger og 62 rækkehuse. Etageejendommen udformes som randbebyggelse i en...
Flere referencer

74 boliger i Fremtidens Forstad, Årslev på Fyn

"Fremtidens Forstad" i Årslev  er tænkt som en bæredygtig og spændende bydel. Intentionerne er gjort konkrete i lokalplan og designmanual for Faaborg-Midtfyn Kommune. Ambitionerne er defineret med en målsætning om at opnå DGNB-Guld certificering.

Bebyggelsesplanen tager afsæt i det fynske herregårdslandskab, og...
Flere referencer

92 familieboliger i Kolding

På Klostergade i Kolding har Dansk Boligbyg opført 92 almene boliger fordelt på 16 to-rumsboliger, 62 tre-rumsboliger og 14 fire-rumsboliger. Der har gennem tiden været mange forskellige aktiviteter og bygninger på grunden, heriblandt et kloster. Derfor har byggeriet fået det passende navn Klostergården....
Flere referencer
bubble