Hovedentreprenør Dansk Boligbyg

Hovedentreprenør – du starter, vi afslutter

Dansk Boligbyg er din foretrukne hovedentreprenør

Som hovedentreprenør på dit byggeprojekt står vi for fagentreprenørerne, økonomien og selvfølgelig byggeriet. Det betyder, at du som bygherre har en højere grad af ansvar end ved en totalentreprise. Du skal f.eks. selv indhente alle godkendelser og stå for projektmaterialet. 

Herefter overtager vi det godkendte byggeprojekt, står for indkøb og styring af fagentreprenører og udførelsen af opgaven frem til aflevering. Vi indgår kontrakter med alle fagentreprenører, og holder styr på de økonomiske rammer for hovedentreprisen. Vi sørger også for, at tidsplanen bliver fulgt, at fagentreprenørernes arbejde koordineres, og at byggeriet står færdigt til tiden og lever op til de kvalitetsmæssige standarder.

Hvad er hovedentreprise?

Når man står som hovedentreprenør står man stadig med et overordnede ansvar, men man har uddelegeret flere opgaver til underleverandører og bygherrer. På denne måde kan man holde styr på hele sin entreprise og samle alle bolde op der måtte være i luften. Når man indgår som hovedentreprenør er man ansvarshavende og skal sørge for at sine underleverandører og fagfolk får gjort deres håndværk færdigt til tiden. Det er også hovedentreprenørens opgave at udvælge de relevante håndværkere til byggeprocessen og sørge for at de holder tidsplanen.

Derfor skal du vælge Dansk Boligbyg a/s som hovedentreprenør:

  • Vi har årtiers erfaring som hovedentreprenør med 100-vis af gennemførte byggeprojekter
  • Vi har et stort og stærkt netværk af kompetente samarbejdspartnere i byggebranchen 
  • Vi bygger ALTID på stærke værdier, som du kan læse mere om her
  • Fokus på gennemsigtighed hvad angår økonomi, materialevalg arbejdsmiljø mv.

Se eksempler på byggeprojekter, hvor vi har fungeret som hovedentreprenør her:

Tillad os at sige tingene ligeud

Et samarbejde med Dansk Boligbyg bygger på åben og ærlig kommunikation. Vi tager ansvar for dit byggeri, og det indebærer også at kalde en spade for en spade. Stå ved det vi gør, og ikke love mere end vi kan bygge. Sådan har vi gennemført hundredvis af byggerier til aftalt tid og pris. Og sådan kan vi tage ansvar for dit.

Danmarkskort med byggereferencer

Spørgsmål?

- Kontakt os idag!