Ansvarlighed for byggeprocessen

Ved store anlægsprojekter vil der altid opstå uventede udfordringer. Også selvom vi gør os umage i planlægningsprocessen. Man kan så vælge at løbe fra ansvaret, eller man kan tage ansvar. Alle Dansk Boligbygs medarbejdere er deres ansvar bevidst. Gennem ordholdenhed og åben dialog sikrer vi dig den bedst mulige løsning med færrest mulige overraskelser - helst kun positive. Og gør vi en sjældent gang i nælderne, er vi de første til at indrømme det. Og selvfølgelig, de første til at rette op på fejlen. Det mener vi er den bedste måde at tage ansvar for byggeriet på. Går Dansk Boligbyg ind og tager ansvar for både de negative og positive overraskelser, så viser det, efter vores mening, en bygherre og samarbejdspartner som respekterer kunden og dem som er afhængige af os. Derfor ligger det os utroligt meget på sinde at gøre vores arbejde som godt som overhovedet muligt - om det så er som hovedentreprenør eller i et totalentreprise gøremål.

Men for at vi skal tage vores ansvar skal vi også have styr på formaliteterne først. Det vil med andre ord sige at fundamentet skal være i orden. Derfor går Dansk Boligbyg også så gevaldig meget op i at der aftalernes indgåen er en gensidig forståelse for hvordan processen bliver herefter. De rene og klare linjer er vores garanti for at vi kan arbejde 100% efter planen og sker der fejl så kan vi hurtigt finde dem og udbedre dem. På denne måde kan vi sikre entreprenørerne, bygherrerne, medarbejdere og kunder den bedste løsning hvor byggeriet stadig står færdigt til tiden og vi kommer i mål som lovet.

Dansk Boligbyg tager ansvar for byggeriet

Vi stikker ikke halen mellem benene! Vi tager ansvar for byggeriet og du kan dermed sove trygt om natten, mens byggeriet står på. Som hovedentreprenør er det Dansk Boligbygs mission og vision at gøre arbejdet så godt at du kan sove trygt om natten og vi tager ansvaret både på godt og ondt. Det gør at vores kunder er tilfredse og så er vi glade. Det er ligemeget om det er privat eller offentligt byggeri, så er det en af vores vigtigste grundpiller og vi gør en dyd ud af at retfærdiggøre vores tilstedeværelse som en af Danmarks største byggefirmaer. Er du interesseret kan du læse mere omkring vores værdier lige her under:

bubble