Arbejdsglæde

Du kender det godt: Smil avler smil. Glæde smitter, arbejdsglæde ligeså. Bygger du med os, kan du forvente nærvær, interesse og fuld fokus på dine projekter, alt sammen leveret med et smil. Kodeordene er opmærksom, dialog, vidensdeling, sparring, interesse og tillid. Hvorfor? Det er bare sjovere at samarbejde med et fokuseret og nærværende team, der bygger på muligheder i stedet for begrænsninger. Dansk Boligbyg går gerne forrest i forhold til at trodse regn og vind for at kunne levere projekterne færdigt til aftalt tid og i rette stand. Derfor er vi også ambassadører for det gode humør på byggepladsen så vi sammen får løftet humøret og kommer i mål med vores byggerier. Det er bare sjovere at være på det hold der når i mål oghvor kunderne er tilfredse med vores bygningsteknikker.

Det kan godt være det virker som en lille ting, men tænk lige over hvor meget motivation betyder for din egen arbejdsindsats på jobbet. Og hvad er en af de medvirkende faktorer til motivation - det er at det er sjovt at være på arbejde. DERFOR betyder det så meget for Dansk Bolig Byg at vores medarbejdere og samarbejdspartnere nyder at gå på arbejde og bygge. Så når vi siger SMIL, så ved vi at rammerne for at smile er sat op i forvejen!

Arbejdsglæden på byggepladsen er vigtig

Derfor vægter Dansk Boligbyg også enormt højt at arbejdsglæden på byggepladsen er tilstede. En arbejdsglæde har tit også noget med motivationen at gøre og motivation avler koncentration og høj faglighed. Se dét er noget Dansk Boligbyg kan forholde sig til og søger. Vi SKAL være de dygtigste og gå forrest i branchen på den høje faglighed når vi bygger totalentreprise eller hovedentreprise. Derfor er vi også på forkant med hvordan vi indgår vores aftaler. Er der f.eks et stykke arbejde vi ikke med sikkerhed kan garantere resultatet af, så siger vi det hellere og foreslår en ny løsning. Det giver pote! Både på den korte men så sandelig også den lange bane. Ærlighed fremfor alt andet er noget vi kan forholde os til. 

Har du lyst til at læse mere omkring Dansk Boligbygs værdier, så finder du dem lige her:

Spørgsmål?

Kontakt os i dag
Direktion
Anton Nørgaard
Adm. direktør/CEO
Direktion
Per Andersen
Afdelingsleder & Vicedirektør/COO
Direktion
Arne Becker
Regionsdirektør
Aalborg
Kris Houmann
Afdelingsleder - DGNB konsulent
Roskilde afd. 2
Jesper Rügler Fris
Afdelingsleder
Horsens afd. 1
Heidi Lund Sørensen
Afdelingsleder
Horsens afd. 2
Jannik H. Jensen
Afdelingsleder
Horsens afd. 3
Jes Møller-Jensen
Afdelingsleder
Roskilde afd. 1
Claus Møller Pedersen
Afdelingsleder
bubble