Kundetilfredshed er vigtigt for Dansk Boligbyg

Når vi bygger, bygger vi godt og solidt. Den rette løsning til den rette tid og pris. Men det er ikke mursten og beton det hele. Et godt byggeri starter nemlig længe før første spadestik, på et fundament af samarbejde og gode relationer med kunden. Derfor kan du altid forvente en åben og konstruktiv dialog med Dansk Boligbyg i hele forløbet, fra forventningsafstemning til afleveringsforretning. Den slags skaber nemlig tryghed. Og tryghed er en forudsætning for, at du bliver 100% tilfreds med resultatet. Og lige præcis kundetilfredshed er vores garanti for at vores forretning består om 100 år som vi satser stærkt på at den gør. Hvis ikke vi behandler vores kunder med den respekt de fortjener, så har vi ingen forretning.

Derfor ligger det også Dansk Boligbyg så meget på sinde at vores kunder er tilfredse. Vi går gerne rigtig langt for vores samarbejdspartnere, de hyrede håndværkere og kunderne ikke mindst. Det gør vi for at vise at selv de store spillere i byggebranchen kan man samarbejde med. Vi vil gerne være førende. Ikke bare som de største, men også som dem med den største kundetilfredshed og dem der bliver valgt igen og igen af den samme kunde. Om det så er til at renovere private og offentlige byggerier eller nyopførelse, så vil vi være dem der bliver ringet til og dem der bliver hevet med på råd.

Kundetilfredshed har bygget Dansk Boligbyg

Dansk Boligbygs politik er at, vi altid lægger os i selen for dig og samarbejder hellere end gerne for at få byggeriet til at gå op i en højere enhed. Når vi nu skriver kundetilfredshed, så mener vi det og derfor går vi ekstra meget op i at vores kunder er velinformerede omkring byggeriet og dets faser. Vi tror på at vi som bygherrrer kan bane vejen for at vi kan stole trygt på hinanden, når vi bygger etageejendomme eller institutions byggeri eksempelvis. Du kan længere nede læse mere omkring Dansk Boligbygs værdier. Du er mere end velkommen til at kontakte Dansk Boligbyg for en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre og hvordan vi arbejder.

Vores værdier er ligeledes en naturlig del af Dansk Boligbygs CSR POLITIK, som du kan læse mere om her! - CSR POLITIK for Dansk boligbyg a/s - Du kan også fortsætte din tur rundt på Dansk Boligbyg ved at læse mere omkring vores værdier som du enten finder ovre i venstremenuen eller nedenstående.

bubble