Privatlivs- og cookiepolitik

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Dansk Boligbyg er dataansvarlig, for de oplysninger vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger kan du gøre det på: info@dbb.as eller tlf: 7627 5000

Behandling af persondata

Vi behandler kun personoplysninger, som du eller anden part har udleveret til os i forbindelse en forretningskontakt. Uden disse oplysninger vil vi ikke kunne samarbejde.

Samtykke til jobansøgninger

Når du benytter nedenstående ansøgningsformular, bliver din ansøgning sendt videre på E-mail til én central person i Dansk Boligbyg. Din ansøgning + bilag bliver lageret i forbindelse med indsendelse via websitet indtil behandling er gennemført, og alle ansøgninger bliver destrueret når det ikke er relevant af beholde ansøgningen. Du vil få en bekræftelse på din ansøgning pr. E-mail med dine egne kontaktdata.
Du giver samtidig samtykke til at Dansk Boligbyg a/s må indhente oplysninger om dig, fra tidligere arbejdsgivere, med mindre andet specifikt fremgår af din ansøgning.
Din ansøgning må ikke indeholde følsomme oplysninger eller persondata fra specialkategorier som er følgende.:

 • Race og etnisk oprindelse
 • Politisk overbevisning
 • Religiøs eller filosofisk overbevisning
 • Fagforeningsmæssige tilhørsforhold
 • Genetiske data
 • Biometriske data med henblik på entydig identifikation
 • Helbredsoplysninger
 • Seksuelle forhold eller seksuel orientering
 • Specielle kategorier CPR nr. og straffeattest.

Listen er udtømmende.

Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vores websitet anvender godkendt krypteringscertifikat(Comodo), således at alle informationer der sendes mellem server og webklienten er kryptereret. 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Brug af cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til statistik for hjemmesiden.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du flere rettigheder:

 • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger.
 • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
 • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
 • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
 • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, samt profilering.
 • Retten til at flytte dine personoplysninger.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til den persondataansvarlige.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben, påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk.

Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne kan fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage/-saadan-klager-du

Oplysninger, som vi videregiver

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Dansk Boligbyg. 

Med dit samtykke

Dansk Boligbyg videregiver kun almindelige personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Dansk Boligbyg, hvis vi har dit samtykke. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Dette websted ejes af Dansk Boligbyg,
CVR-nr. 20 62 54 30
Erhvervsbyvej 11, 2
8700 Horsens
Tlf: 7627 5000
E-mail: info@dbb.as

Ændring af samtykke

bubble