Samarbejde

Når vi arbejder sammen, taler vi sammen. På tværs af kollegaer, kunder og underentreprenører. Samtale fremmer forståelsen, sikrer en mere effektiv beslutningsproces og strømliner projektet fra start til slut. Vi søger altid det gode samarbejde gennem en åben og ærlig dialog og et udelt fokus på dine behov. Derfor ledes alle vores bygge- og renoveringsopgaver også af et team af engagerede projektledere, som alle er teknisk uddannede, og for hvem samarbejde og troværdighed er nøgleord. Dette er et vigtigt standpunkt for Dansk Boligbyg og det håber vi at vores kunder kan mærke. 

Vi går gerne den ekstra meter for vores medarbejdere og samarbejdspartnere så samarbejdet i byggeprocessen glider nemmere. Det er Dansk Boligbygs erfaring at åbne dialoger og gensidig samarbejdsvelvillighed skaber synergi og forbedrer bygningsarbejdet. Derfor går vi også gerne forrest og viser vejen når det bliver svært og byggeriet går trægt. Vi vil i mål! Og vi kommer det også altid! 

Bedre samarbejde - bedre byggerier til tiden

Vi trækker i flok og dette skaber som oftest den bedste kundetilfredshed. Og netop kundetilfredsheden kommer til udtryk når vi samarbejder grundet den synergi der opstår mellem projektledere og vores byggemedarbejdere. Og det er sådan set ligegyldigt om det er omkring en renoveringsopgave af noget ældre byggeri, en nyopførelse eller restaurering af ældre nobelt byggeri. Vi har erfaret at samarbejdet fremmer alle de positive parametre! 

Hvem sagde CSR? - Dansk Boligbyg har selvfølgelig en CSR strategi og du er mere end velkommen til at læse omkring den lige her

Ligeledes er du mere end velkommen til at læse videre omkring Dansk Boligbygs enormt vigtige værdier:

bubble