Selvledelse giver dygtige medarbejdere

Motiverer du dygtige folk, viser dem tillid og giver dem frihed under ansvar, så vokser de. Og slipper du dem løs på en byggeplads, så bygger de simpelthen bare bedre. Derfor dyrker vi hos Dansk Boligbyg selvledelse og derfor samler vi på selvstændigt tænkende fagfolk, der forstår, at gennemsigtighed og åben dialog er en forudsætning for at skabe fælles forståelse. Kort sagt folk som lever og ånder for at levere vinderprojekter, hver gang de bygger. Det ses især på vores mange etageejendomme, ældrebyggeri, ungdomsboliger, institutioner, plejehjem og skoler eksempelvis. Vi hyrer kun de bedste folk ind til at bygge vores bygninger og det vil vi påstå at det kan ses på det færdige byggeri.

En stor del af vores medarbejderes faglighed skal findes i Dansk Boligbygs DNA. Vi opfordrer til selvledelse og frihed under ansvar er en stor del af den daglige gang på byggepladsen. Vi tror på at selvledende medarbejdere vokser med det ansvar der bliver pålagt dem og det vil vi gerne dyrke. Derfor får vores medarbejdere også mere ansvar end deres kollegaer i byggebranchen. Om det kaldes uddannelse af fremtidens ledere, eller det bare er sund fornuft at mennesker ikke skal bindes, men slippes fri? Det vil vi lade andre bedømme, vi ved bare at det virker og det holder vi fast i ved Dansk Boligbyg.

Med selvledelse skal land bygges

Vi bliver i sporet! Vi leder vores samarbejdspartnere på rette spor. Derved sikrer vi at det byggeri vi leverer til vores mange kunder er i tråd med det, der blev besluttet til en start. Selvledelse på byggepladsen giver også en arbejdsglæde som vi kun kan være enormt stolte af. Og som vi også ynder at dyrke indenfor byggepladsen på Dansk Boligbygs byggepladser. Om det så er etagebyggeri, skolebyggeri eller renovering af eksisterende offentligt eller privat byggeri, så bliver vi i sporet og fører Dansk Boligbygs værdier ud til fulde!

Har du lyst til at læse mere omkring et af Danmarks største byggefirmaer og vores CSR politik så kan du frit gøre det her: CSR POLITIK for Dansk boligbyg a/s

Du kan ligeledes også læse mere omkring vores interne værdier som vi vægter utroligt højt. Dem finder du lige her:

Spørgsmål?

Kontakt os i dag
Direktion
Anton Nørgaard
Adm. direktør/CEO
Direktion
Per Andersen
Afdelingsleder & Vicedirektør/COO
Direktion
Arne Becker
Regionsdirektør
Aalborg
Kris Houmann
Afdelingsleder - DGNB konsulent
Roskilde afd. 2
Jesper Rügler Fris
Afdelingsleder
Horsens afd. 1
Heidi Lund Sørensen
Afdelingsleder
Horsens afd. 2
Jannik H. Jensen
Afdelingsleder
Horsens afd. 3
Jes Møller-Jensen
Afdelingsleder
Roskilde afd. 1
Claus Møller Pedersen
Afdelingsleder
bubble