Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg a/s udfører bolig- og institutionsbyggerier i hoved- og totalentrepriser samt renoveringsopgaver i hovedentreprise.

Dansk Boligbyg a/s blev etableret af Ole Rasmussen og Kristen Laursen i 1998, og har siden starten gennemgået en kraftig udvikling. I dag er vi landsdækkende med i alt 7 afdelinger i hhv. Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde.

Den 7. juli 2008 blev ejerkredsen udvidet, da Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS, stiftet af en kreds af medarbejdere, overtog 49 % af aktiekapitalen.

Markedets troværdige hoved- og totalentreprenør

Virksomheden ledes af et stærkt team af særdeles erfarne branchefolk, og fra alle led i virksomheden er der korte beslutningsveje.  

Det er Dansk Boligbyg a/s mål at være markedets troværdige entreprenør. Samtidig ønsker vi at skabe attraktive arbejdspladser, hvor fokus på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel skal bidrage til at sikre høj arbejdsglæde.

Bygge- og renoveringsopgaverne drives af vores store team af engagerede projektchefer, projektledere og byggeledere, der alle er byggefagligt uddannede, og for hvem samarbejde og troværdighed er nøgleord.

Dansk Boligbyg a/s deltager gerne allerede på skitsestadiet, hvor vores erfaring fra opførelsen af mange hundrede boliger kan udnyttes og omsættes til at sikre det mest optimale tekniske og økonomiske fundament for gennemførelsen af enhver byggesag. 

Bygge- og renoveringsopgaverne gennemføres med hjælp fra hovedsageligt lokale, dygtige og stabile fagentreprenører. Ved totalentrepriser tilknyttes desuden lokale arkitekt- og ingeniørfirmaer.

Se mere om vores værdier og holdninger...

Spørgsmål?

Kontakt os i dag
Direktion
Anton Nørgaard
Adm. direktør/CEO
Direktion
Per Andersen
Vicedirektør/COO, Afdelingsleder, Bestyrelsesmedlem
Direktion
Arne Becker
Regionsdirektør
Horsens afd. 1
Heidi Lund Sørensen
Afdelingsleder, Bestyrelsesmedlem
Horsens afd. 3
Jes Møller-Jensen
Afdelingsleder
Aalborg
Kris Houmann
Afdelingsleder - DGNB konsulent
Roskilde afd. 1
Claus Møller Pedersen
Afdelingsleder
Roskilde afd. 2
Jesper Rügler Fris
Afdelingsleder
Administration
Brian Vestergaard
Økonomichef
bubble