Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg a/s udfører bolig- og institutionsbyggerier samt renoverings-opgaver i hoved- og totalentrepriser.

Dansk Boligbyg a/s blev i 1998 etableret af Ole Rasmussen og Kristen Laursen. Virksomheden har siden starten gennemgået en kraftig udvikling, og er landsdækkende efter etableringen af afdelingskontorer i Roskilde og Hobro i 2003, og i Odense i 2010. Hobro-afdelingen flyttede i 2018 til nyt og større domicil i Aalborg, og i 2019 blev der i Roskilde etableret yderligere en afdeling, Roskilde-2.

Ejerkredsen blev udvidet den 7. juli 2008, da Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS, stiftet af en kreds af medarbejdere, overtog 49 % af aktiekapitalen.

Markedets troværdige hoved- og totalentreprenør

Virksomheden ledes således i dag af et særdeles erfarent team, og fra alle led i virksomheden er der korte beslutningsveje.  

Det er Dansk Boligbyg a/s mål at være markedets troværdige entreprenør, og vi vil skabe attraktive arbejdspladser, hvor fokus på den enkelte medarbejders udvikling, trivsel og velbefindende giver arbejdsglæden.

Bygge- og renoverings-opgaverne ledes af vort store team af engagerede projektledere, som alle er teknisk uddannede, og for hvem samarbejde og troværdighed er nøgleord.

Dansk Boligbyg a/s deltager gerne allerede på skitsestadiet, hvor vor erfaring fra opførelsen af mange hundrede boliger kan udnyttes til sikring af det optimale tekniske og økonomiske fundament for gennemførelsen af Deres byggesag. 

Bygge- og renoverings-opgaverne gennemføres med hjælp fra hovedsagelig lokale, dygtige og stabile fagentreprenører, og ved totalentrepriser tilknyttes yderligere lokale arkitekt- og ingeniørfirmaer.

Se mere om vores værdier og holdninger...

Spørgsmål?

Kontakt os i dag
Direktion
Anton Nørgaard
Adm. direktør, CEO
Direktion
Per Andersen
Afd.leder/vicedirektør, COO
Roskilde afd. 1
Jeppe Nielsen
Regionsdirektør
Roskilde afd. 2
Rasmus J. Hougaard
Afdelingsleder
Aalborg
Kris Houmann
Afdelingsleder
Horsens afd. 1
Heidi Lund Sørensen
Afdelingsleder
Horsens afd. 2
Jannik H. Jensen
Afdelingsleder
Horsens afd. 3
Jes Møller-Jensen
Afdelingsleder
bubble