Troværdighed til total- og hovedentreprenøren

Troværdighed starter med en grundig forventningsafstemning. Hvem gør hvad, hvor og hvornår? Når det er på plads, sørger vores velforberedte medarbejdere for, at alt sker som aftalt, og via klar og tydelig kommunikation er du altid bevidst om, præcis hvor i byggeprocessen vi er, og hvad next step er. Man skal nemlig ikke bygge større broer, end man kan komme over den. Længere er den ikke og det er Dansk Boligbyg meget opmærksom på det. Det er sådan set lige meget om vi snakker offentligt eller privat byggeri hvor det som oftest er et stort byggebudget, så skal der være styr på det praktiske og dermed også troværdigheden.

Et stort stykke DNA ved Dansk Boligbyg er vores ære og dermed også troværdighed. Vi holder hvad vi lover og det kommer kun os selv til gode på den lange bane. Når vi indgår i byggerier så er vi de første til at lægge den realistiske tidsplan, med ambitiøs som værende nr. to ord i sætningen. Vi bestræber os på at bygge fagligt og professionelt og hvis det betyder at vi skal bruge længere tid, så sørger vi for at kunderne er informeret omkring dette. Intet er mere vigtigt for Dansk BOligbyg end at vores samarbejdspartnere stoler på os og tager vores ord for gode varer. Det er ligemeget om det er privat byggeri eller offentlig byggeri. Vi skaber kun det bedste resultat ved at være åbenmundet og troværdige.

Dansk Boligbyg - vi holder hvad vi lover

Vi skærer ind til benet! Dermed sørger vi også for at være troværdige overfor vores kunder. Som et af landets største byggefirmaer, er det Dansk Boligbygs ansvar at være forgangsmand på byggepladsen og tage ansvar. Vi går gerne forrest og søger altid at løse opgaven på bedste vis. Både så byggeriet står færdigt efter tidsplanen, men også så kunden er tilfreds med byggeriet og hele processen vi har været igennem. Når vi leverer det gode produkt og det ekstraordinære byggeri, så fremstår vi også troværdige som byggefirma og det er en af vores mærkesager.

Som et af Danmarks største byggefirmaer, både til privat og erhverv og med flere hundrevis af flotte referencer er det vigtigt at du som kommende samarbejdspartner kan tilgå den information som er vigtig for lige netop dig. Derfor har vi listet vores mærkesager nedenstående og i venstremenuen.

bubble