Vi bygger bedst på værdier

Moderne og bæredygtigt byggeri hviler på et fundament af gode, gamle dyder hvis du spørger Dansk Boligbyg. Dyder som ansvarlighed, kundeansvarlighed, troværdighed, faglighed og åbenhed. Vi har det ikke fra fremmede. Bevisførelsen er to årtiers erfaring og flere hundredvis af gennemførte byggeprojekter med tilfredse kunder. Vores opskrift har fra dag ét været et stærkt værdigrundlag og viljen til ”work the talk” - vi gør hvad vi siger! Det kan du være 100% sikker på når du vælger Dansk Boligbyg som hovedentreprenør til din opgave. Vi samarbejder med vores kunder og samarbejdspartnere på et helt andet niveau end du tidligere har været vant til. Her kommer alle løsninger på bordet og vores værdier står fast. Vi skal kunne stå indenfor vores løsninger. Derfor må man stadig gerne drømme. Det er så Dansk Boligbygs opgave at sætte handling bag ordene og føre drømmen ud i virkeligheden. 

Vi sørger for at byggeprojektet er færdigt til tiden

Du kan være sikker på at vi gør hvad vi siger og vi holder vores tidsplan så vidt muligt. Vi vil gøre alt for at holde tidsplanen og sørge for at byggeprojektet står færdigt til tiden. Vi ved selv hvor vigtigt det er at holde deadlines, derfor gør vi også alt hvad vi kan. for at holde dem selv. Dette er blandt andet med til at understøtte vores vision om at vores kunder skal kunne sove trygt om natten, mens vi bygger. Du kan i nedenstående afsnit læse mere omkring Dansk Boligbygs værdier og herunder også hvordan vi arbejder. Vi tillægger vores firmaværdier utrolig meget vægt og vi sætter handling bag ordene. Vores værdier er følgende:

Kundetilfredshed:

Vi sørger for at kunden er med, langt før første spadestik, hvor vi sikre at vi har en god og tryg relation til vores kunder, vi fokuserer på at forventnings afstemme både for men også under forløbet så vi har det helt rigtige fundament til en tryg bygge proces. For os er det vigtigt at vise vores kunder at vi mener hvad vi siger, og vise at selv de storespillere i branchen kan samarbejde med både kunder og alle vores samarbejdspartnere

Ansvarlighed:

Som medarbejder hos os er det vigtigt at du kan tage ansvar. Vi ved at ved store anlægsprojekter vil der altid være uforudsigelige udfordringer, selvom vi gør os umage med planlægningen, kan overraskelser opstå. Her forventer vi at man er ærlig og er åben for dialog, så vi sammen kan komme frem til den rigtige løsning som alle parter kan være tilfredse. Hos os løber vi ikke fra ansvaret men sikre den bedste mulig løsning for vores kunder.

Selvledelse:

Vi motiverer vores medarbejder, og giver plads til frihed, for på den måde sikre vi selvstændige med arbejder, og derfor sikre at du som medarbejder kan tage hurtige men velovervejet beslutninger. Som hovedentreprenør, skal vi guide og vejlede vores samarbejdspartnere på rette spor. Derfor er det vigtigt at vores medarbejdere tør tage imod det store ansvar.

Samarbejde:

Som medarbejder hos dansk boligbyg, er det vigtigt at kunne samarbejde, med både kollegaer, kunder og underentreprenør. Et godt samarbejde betyder at vi skal kunne snakke sammen, gennem en samtale skaber vi forståelse og sikre en mere effektiv beslutningsproces. For os er det vigtigt at vi trækker i flok, da det giver det bedste resultat, og derved skaber den bedste kunde tilfredshed, hos vores kunder.

Troværdighed:

Vi forventer at du som medarbejder udviser troværdighed, som starter med en grundig forventningsafstemning af processen. Vi holder hvad vi lover, og er ærlige når der bliver spurgt ad hvor langt vi er i processen. Vi skaber kun det bedste resultat ved at være åbenmundet og troværdige.

Arbejdsglæde:

Smil avler smil, glæde ligeså. Hos os er arbejdsglæde en stor del af at gå på arbejde, derfor går vi også forrest for at skabe det gode humør. Vi går gerne gennem regn og vind for at skabe arbejdsglæde for både vores kollegaer og samarbejdspartnere, men også vores kunder får et ekstra smil.

Lyder det som noget du kan se dig selv i, kan du med fordel kigge nedenfor og finde alle vores ledige stillinger.

 
bubble