Vi bygger bedst på værdier

Moderne byggeri med fokus på bæredygtighed hviler på et fundament af gode, gamle dyder, hvis du spørger Dansk Boligbyg. Dyder som ansvarlighed, kundeansvarlighed, troværdighed, faglighed og åbenhed. Vi har det ikke fra fremmede. Bevisførelsen er to årtiers erfaring og flere hundredvis af gennemførte byggeprojekter med tilfredse kunder. Vores opskrift har fra dag ét været et stærkt værdigrundlag og viljen til ”work the talk” - vi gør, hvad vi siger! Det kan du være 100% sikker på, når du vælger Dansk Boligbyg som hovedentreprenør til din opgave. Vi samarbejder med vores kunder og samarbejdspartnere på et helt andet niveau, end du tidligere har været vant til. Her kommer alle løsninger på bordet, og vores værdier står fast. Vi skal kunne stå inden for vores løsninger. Derfor må man stadig gerne drømme. Det er så Dansk Boligbygs opgave at sætte handling bag ordene og føre drømmen ud i virkeligheden. 

Vi sørger for, at byggeprojektet er færdigt til tiden

Du kan være sikker på, at vi gør, hvad vi siger, og vi holder vores tidsplan så vidt muligt. Vi vil gøre alt for at holde tidsplanen og sørge for, at byggeprojektet står færdigt til tiden. Vi ved selv, hvor vigtigt det er at holde deadlines, derfor gør vi også alt, hvad vi kan for at holde dem selv. Dette er blandt andet med til at understøtte vores vision om, at vores kunder skal kunne sove trygt om natten, mens vi bygger. Du kan i nedenstående afsnit læse mere omkring Dansk Boligbygs værdier og herunder også, hvordan vi arbejder. Vi tillægger vores firmaværdier utrolig meget vægt, og vi sætter handling bag ordene. Vores værdier er følgende:

Kundetilfredshed

Vi sørger for, at kunden er med, langt før første spadestik, hvor vi sikrer, at vi har en god og tryg relation til vores kunde. Vi fokuserer på at forventningsafstemme såvel før som under forløbet, så vi har det helt rigtige fundament til en tryg byggeproces. For os er det vigtigt at vise vores kunder, at vi mener, hvad vi siger, og vise, at selv de store spillere i branchen kan samarbejde med både kunder og alle vores samarbejdspartnere

Ansvarlighed

Som medarbejder hos os er det vigtigt, at du kan tage ansvar. Vi ved, at ved store anlægsprojekter vil der altid være uforudsigelige udfordringer, og selvom vi gør os umage med planlægningen, kan overraskelser opstå. Her forventer vi, at man er ærlig og er åben for dialog, så vi sammen kan komme frem til den rigtige løsning, som alle parter kan være tilfredse. Hos os løber vi ikke fra ansvaret, men sikrer den bedst mulige løsning for vores kunder.

Selvledelse

Vi motiverer vores medarbejdere og giver plads til frihed, for på den måde sikrer vi os selvstændige medarbejdere, hvilket gør, at du som medarbejder kan tage hurtige, men velovervejede beslutninger. Som hovedentreprenør skal vi guide og vejlede vores samarbejdspartnere på rette spor. Derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere tør tage imod det store ansvar.

Samarbejde

Som medarbejder hos Dansk Boligbyg er det vigtigt at kunne samarbejde med både kollegaer, kunder og underentreprenører. Et godt samarbejde betyder, at vi skal kunne tale sammen, og gennem en samtale skaber vi forståelse og sikrer en mere effektiv beslutningsproces. For os er det vigtigt, at vi trækker i flok, da det giver det bedste resultat og derved skaber den bedste kundetilfredshed hos vores kunder.

Troværdighed

Vi forventer, at du som medarbejder udviser troværdighed, hvilket starter med en grundig forventningsafstemning af processen. Vi holder, hvad vi lover og er ærlige, når der bliver spurgt ad, hvor langt vi er i processen. Vi skaber kun det bedste resultat ved at være åbenmundede og troværdige.

Arbejdsglæde

Smil avler smil, glæde ligeså. Hos os er arbejdsglæde en stor del af at gå på arbejde, derfor går vi også forrest for at skabe det gode humør. Vi går gerne gennem regn og vind for at skabe arbejdsglæde for både vores kollegaer og samarbejdspartnere, men også vores kunder får et ekstra smil.

Lyder det som noget du kan se dig selv i, kan du med fordel tage et kig på vores ledige stillinger.

bubble