Samarbejde

Når vi arbejder sammen, taler vi sammen. På tværs af kollegaer, kunder og underentreprenører. Samtale fremmer forståelsen, sikrer en mere effektiv beslutningsproces og strømliner projektet fra start til slut. Vi søger altid det gode samarbejde gennem en åben og ærlig dialog og udelt fokus på dine behov. Derfor ledes alle vores bygge- og renoveringsopgaver også af et team af engagerede projektledere, som alle er teknisk uddannede, og for hvem samarbejde og troværdighed er nøgleord. Dette er et vigtigt standpunkt for Dansk Boligbyg og det håber vi at vores kunder kan mærke.

Bedre samarbejde - bedre byggerier til tiden

Vi trækker i flok og dette skaber som oftest den bedste kundetilfredshed. Og netop kundetilfredsheden kommer til udtryk når vi samarbejder grundet den synergi der opstår mellem projektledere og vores byggemedarbejdere. Og det er sådan set ligegyldigt om det er omkring en renoveringsopgave af noget ældre byggeri, en nyopførelse eller restaurering af ældre nobelt byggeri. Vi har erfaret at samarbejdet fremmer alle de positive parametre! 

Hvem sagde CSR? - Dansk Boligbyg har selvfølgelig en CSR strategi og du er mere end velkommen til at læse omkring den lige her

Ligeledes er du mere end velkommen til at læse videre omkring Dansk Boligbygs enormt vigtige værdier:

Kundetilfredshed

Ansvarlighed

Selvledelse

Arbejdsglæde

Troværdighed

Sov trygt mens vi bygger for dig

Du slipper for bekymringer, når Dansk boligbyg opfører dit byggeri. Vi holder styr på processen, holder dig informeret og overholder de aftaler, vi indgår. Så du får byggeriet færdigt, solidt og klart som du drømmer om. Vores engagerede bygge- og projektledere har overblikket og tager ansvar for, at du får dit byggeri i hus.

Erhvervspartner for Julemærkehjemmet

Spørgsmål?

- Kontakt os idag!