Selvledelse

Motiverer du dygtige folk, viser dem tillid og giver dem frihed under ansvar, så vokser de. Og slipper du dem løs på en byggeplads, så bygger de simpelthen bare bedre. Derfor dyrker vi hos Dansk Boligbyg selvledelse og derfor samler vi på selvstændigt tænkende fagfolk, der forstår, at gennemsigtighed og åben dialog er en forudsætning for at skabe fælles forståelse. Kort sagt folk som lever og ånder for at levere vinderprojekter, hver gang de bygger. Det ses især på vores mange etageejendomme, ældrebyggeri, ungdomsboliger, institutioner, plejehjem og skoler eksempelvis. Vi hyrer kun de bedste folk ind til at bygge vores bygninger og det vil vi påstå at det kan ses på det færdige byggeri.

Med selvledelse skal land bygges

Vi bliver i sporet! Vi leder vores samarbejdspartnere på rette spor. Derved sikrer vi at det byggeri vi leverer til vores mange kunder er i tråd med det, der blev besluttet til en start. Selvledelse på byggepladsen giver også en arbejdsglæde som vi kun kan være enormt stolte af. Og som vi også ynder at dyrke indenfor byggepladsen på Dansk Boligbygs byggepladser. Om det så er etagebyggeri, skolebyggeri eller renovering af eksisterende offentligt eller privat byggeri, så bliver vi i sporet og fører Dansk Boligbygs værdier ud til fulde!

Har du lyst til at læse mere omkring et af Danmarks største byggefirmaer og vores CSR politik så kan du frit gøre det her: CSR POLITIK for Dansk boligbyg a/s

Du kan ligeledes også læse mere omkring vores interne værdier som vi vægter utroligt højt. Dem finder du lige her:

Kundetilfredshed

Ansvarlighed

Arbejdsglæde

Troværdighed

Samarbejde

Vi lover ikke mere end vi kan bygge

Dansk Boligbyg hjælper hvert år private og offentlige bygherrer med at skabe 10.000-vis af nye hjem: Etagebyggeri, tæt-lav byggeri, ældre- og ungdomsboliger, institutioner, plejehjem og skoler. En bred palet af projekter med den ting til fælles, at en aftale er en aftale. Som bygherre kan du regne med os. Til aftalt tid. Hver gang.

Erhvervspartner for Julemærkehjemmet

Spørgsmål?

- Kontakt os idag!