Totalentreprenør – Entreprise fra A-Z

Totalentreprenør – entreprise fra A-Z

Med Dansk Boligbyg som totalentreprenør er dit projekt i trygge hænder

Fra opstart af projektet, over første spadestik til det færdige byggeri står klar til aflevering. Vi hyrer de bedste arkitekter, ingeniører og evt. øvrige rådgivere ind på projektet gennem vores store netværk i byggebranchen. Vi håndterer aftaler med leverandører og fagentreprenører, og styrer projektet, økonomien og dets udførelse. Alt sammen din garanti for, at dit byggeri udføres inden for de aftalte rammer – til den aftalte økonomi og tid.

Hvad er totalentreprise?

Totalentreprise kan sammenfattes ved at entreprenøren står for ALT. Det vil sige at Dansk Boligbyg står for at hente samtlige tilladelser. Vi sørger for at hyre de relevante håndværkere ind og vi sørger for at projekteringen glider så nemt som overhovedet muligt. Kort sagt så tager Dansk Boligbyg projektet fra jord til bord og i den sidste ende sørger totalentreprenøren for at nøglerne kan overdrages til kunden. Der kan ofte forekomme udfordringer i byggeprocessen, men her er det totalentreprenørens opgave at få byggeprojektet til at glide efter alle kunstens regler. 

Derfor skal du vælge Dansk Boligbyg a/s som totalentreprenør:

  • Vi har årtiers erfaring som totalentreprenør med 100-vis af gennemførte byggeprojekter
  • Vi har et stort og stærkt netværk af kompetente samarbejdspartnere i byggebranchen 
  • Vi bygger ALTID på stærke værdier, som du kan læse mere om her
  • Fokus på gennemsigtighed hvad angår økonomi, materialevalg, arbejdsmiljø mv.

Se eksempler på byggeprojekter, hvor vi har fungeret som totalentreprenør her:

Sov trygt mens vi bygger for dig

Du slipper for bekymringer, når Dansk boligbyg opfører dit byggeri. Vi holder styr på processen, holder dig informeret og overholder de aftaler, vi indgår. Så du får byggeriet færdigt, solidt og klart som du drømmer om. Vores engagerede bygge- og projektledere har overblikket og tager ansvar for, at du får dit byggeri i hus.

Danmarkskort med byggereferencer

Spørgsmål?

- Kontakt os idag!