Vi tilbyder hvert år ingeniør- og konstruktør studerende en praktikplads

Vores praktikanter

Vi tilbyder hvert år ingeniør- og konstruktør studerende en praktikplads.
Vore praktikanter får stor tillid, og arbejder normalt meget selvstændigt.
Vi har stor glæde af denne ordning, og føler, at både praktikanter og Dansk Boligbyg drager nytte heraf.


Vi har i øjeblikket tilknyttet 10 praktikanter og 3 tidligere praktikanter på timebasis.


Kasper Rauff, der studerer til bygningskonstruktør på UCN - University College Nordjylland, er fra den 3. februar til den 26. jni 2020 tilknyttet vort projekt Tornhøjgaard i Aalborg med reference til projektleder Peter Haven.


Kasper Rauff
p114@dbb.as


Mathias Hunicke Christensen, der studerer til VVS Tekniker på Københavns Erhvervsakademi, er fra den 6. januar til den 13. marts 2020 tilknyttet vort projekt på Amagerbrogade i København med reference til projektleder Jakob Steen Hansen.


Mathias Huniche Christensen
p115@dbb.as


Jamie Lincoln Ramsgaard, der studerer til diplomingeniør, byggeri & infrastruktur på Danmarks Tekniske Universitet (DTU, er fra den 3. februar til den 26. juni 2020 tilknyttet vort projekt med 28 ældreboliger på Stolpehøj i Gentofte med reference til projektleder Niels Fernstrøm.

Jamie Lincoln Ramsgaard
p116@dbb.as


Klaus Bech Højen, der er under uddannelse til byggekoordinator på Erhvervsakademi Sydvest (EASV) i Esbjerg, er fra den 6. januar til den 20. marts 2020 tilknyttet vort projekt i Digterparken, Varde med reference til projektleder Ib Larsen.


Klaus Bech Højen
p117@dbb.as


Melike Kilic, der studerer til bygningskonstruktør på Københavns Erhvervsakademi (KEA), er fra den 27. januar til den 19. juni 2020 tilknyttet vort projekt med opførelse af idrætskollegie i Valby med reference til projektleder Michael Rennebod.


Melike Kilich
p118@dbb.as


Morten Bønnelykke Christensen, der studerer til bygningskonstruktør på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, er fra den 27. januar til den 26. juni 2020 tilknyttet vort projekt i Sukkerkvarteret, Odense med reference til projektchef Bjarne Andersen.


Morten Bønnelykke Christensen
p119@dbb.as


Magnus Niklas Keller, der studerer til bygningskonstruktør, er fra den 27. januar til den 26. juni 2020 tilknyttet vort projekt i Ejlskovsgade, Odense med reference til byggeleder Frank Højfeldt.


Magnus Niklas Keller
p120@dbb.as


Christian Holck Nielsen, der studerer til bygningskonstruktør på VIA University College i Horsens, er fra den 3. februar til den 26. juni 2020 tilknyttet vort projekt på Brahes Bakke i Horsens med reference til projektchef Henrik Brodersen.


Christian Holck Nielsen
p121@dbb.as


Jeppe Høst Hammershøj, der studerer til bygningskonstruktør på VIA University College i Horsens, er fra den 3. februar til den 26. juni 2020 tilknyttet vort projekt "Gnisten" i Horsens med reference til byggeleder Tommy Baarsgaard.

Jeppe Høst Hammershøj
p123@dbb.as

 

Ismail Nasrullah, der studerer til byggekoordinator på Århus Akademi, er fra den 3. februar til den 26. juni 2020 tilknyttet vort projekt Nabolaget i Aarhus med reference til projektleder Kenneth Kastbjerg Nielsen.
p122@dbb.as

 

Desuden er flg. tidligere praktikanter tilknyttet på timebasis:

Mikkel Rasmussen, Roskilde afdeling 2
Danish Wagar Baig, Roskilde afdeling 2
Simon Uldum Jakobsen, Aalborg-afdelingen

Langvarigt samarbejde bygger på rene linjer

Byggeri handler lige så meget om tillid og samarbejde som beton og mursten. Det mener vi i hvert fald hos Dansk Boligbyg. En åben og ærlig proces fra første håndtryk til byggeriet er overtaget og i drift, er rent ud sagt den bedste anbefaling for, at du også skal lade os være hoved- eller totalentreprenør på dit næste byggeprojekt.

Dansk Boligbygs værdier

Spørgsmål?

- Kontakt os idag!